Æneas strategy consulting management
news

Telegraaf Media pakt door met mobiel adverteren

05-11-2010

Volgend op Mobile Advertising Nederland 2010, heeft Telegraaf Media Nederland besloten mobiel adverteren meer onder de aandacht te brengen van haar klanten. Daartoe is een samenwerking aangegaan met Aeneas Strategy Consulting & Management.


Voor belangstellende mediabureaus en adverteerders worden op-maat-gesneden workshops opgezet om de in's en out's van diverse aspecten van mobiel adverteren over de bühne te brengen.

Zo worden cases, verschillende formats, resultaten uit onderzoek en marktontwikkelingen besproken. Tevens worden ideeën aangedragen voor de aanwezige adverteerders hoe mobiel in hun specifieke geval waarde kan toevoegen aan hun mediamix; niet om in plaats te komen van andere media, maar om die juist te versterken qua awareness of het generen van leads.

Na afloop van een sessie kunnen adverteerders bepalen of ze een gezamenlijke mobiele campagne willen op zetten op de mobiele domeinen van Telegraaf Media. Aeneas coördineert en begeleidt de campagne-ontwikkeling, het vinden van de juiste partners, stemt de ad serving af en evalueert tussentijds. Tijdens een campagne wordt gemeten welke sites, banners en boodschappen tot de beste resultaten leiden om tussentijds een campagne te verbeteren.

Belangstellende partijen kunnen contact opnemen: 06 53115971 of tarik@aeneasstrategy.nl


market
clients
about us

 

 

copyright
info@aeneasstrategy.nl